SİTEMİZDEN REKLAMSIZ EROTİK FİLM İZLEYEBİLİRSİNİZ.SİTEMİZDE Kİ REKLAMLARDAN KAZANÇ SAĞLAMAMAKTAYIZ.

Virgins of Sherwood Forest Erotik Film İzle

Moly
Hata Bildir ×
[wpforms id="23643" title="false" description="false"]

Film Bilgileri
11 yıl önce eklendi
Virgins of Sherwood Forest Erotik Film İzle
95.664 izlenme
IMDb: 4.0
Sevimli ve çekici, bir entellektüel gibi eski kitapları seviyor ve o kadar çok bilgi ve erkeklerin futbol tutkusu var. Ayrıca iyi bir iletişimci. Olur Deok-hoon onu tanır, ona daha çok bağımlı. Ama sadece onu sevmek isteyen kim Deok-hoon aksine hayatı boyunca, bir çok sevdiğini söylüyor Deok-hoon ama o değil yalnız. Birlikte olmak, sevdiği erkek ile yaşamak istiyor. Şimdi önemli olan şey “ama o da beni seviyor! Beni sevdiği sürece, o benim.
Oyun biter evlendikten sonra düşündü. Bir gün cep telefonu kapalı. Anksiyete dışında başka bir adamla yattığı Deok-hoon telefonunu kapatmış neden bir ve bir yapar şok edici bir meslek ister. Öfke bir uyum içinde, Deok-hoon ayrılık beyan eder. Ama her ne kadar onu unutmaya çalışıyor olursa olsun, o olamaz. Aslında onun için özlem daha da artıyor. Uzun bir süre düşündükten sonra, bir sonuca ulaşır. Onu elde etmek için tek yolu, sadece o, sadece bir adam, çünkü onu seviyorum evleniyor.
“Özgür aşk sonuna kadar aşk – evlilik mezara götüreceğim!” Onun arkadaşı değilim. Eski kocası da değilim. Ben onun kocasıyım.Karım evlendi!ama
Israrla onunla evlenmek istedikten sonra, Deok-hoon sonunda başarılı olur. Ancak, onun aşkını kabul etmesi gereken bir durum var. Yeni bir erkek var bir açıklama yapan sever bir gün. Hayal–o da adamla evlenmek istemesinin ötesinde bir öneri yapar. Deok-hoon adam yenecek? Yoksa onu bırakır mıydınız? Ya o paylaşacak?
Bunlara da Bakın
Yorumlar 0 Yorum