SİTEMİZDEN REKLAMSIZ EROTİK FİLM İZLEYEBİLİRSİNİZ.SİTEMİZDE Kİ REKLAMLARDAN KAZANÇ SAĞLAMAMAKTAYIZ.

Beyond The Mask izle

Beyond The Mask
Hızlı izle Ok.ruFragman
Hata Bildir ×
[wpforms id="23643" title="false" description="false"]

Film Bilgileri
8 yıl önce eklendi
Beyond The Mask izle
2.254 izlenme
IMDb: 5.1
William Reynolds öldürmekten iyidir. Onun işi, bu kadar tatlı olmak zorunda. Ama ölümcül bir meslek onun işini bitirmek için hazır, Haydi onun gibi durumlar pek etkili ticaret firması lehine gitmez zaman "iş bitirici" İngiliz Doğu Hindistan Şirketi hizmet vermektedir.

William'ın uzun zamandır patron, Charles Kemp, İngiliz kırsalında sakin bir hayat için emekli baş suikastçı arzusuna uygun görünüyor. Ama bunun hemen ardından da bir patlama evreleri, bit ahbap taşıma yırtılma. Charles' favori hit adam sadece uzaklaşmak için çok fazla şey biliyor.

Ama kurnaz eski suikastçı hayatta, kimseye haber vermeden, saldırının onu ikaz ederken ölen rahip kimliğini varsayarak. Tanık koruma programı 18. yüzyıldan kalma bir versiyonu diyebiliriz. Ve küçük bir İngiliz bucak saklanıyor olsa da, William daha ziyade hasta kendisi ve uygun seçilmiş, Yaratıcısı hakkında derin şüpheleri verirdi bir tane bile olsa belki de yeni bir hayat gerçekten mümkün olduğuna inanmaya başlar. Charlotte adında güzel, dindar bir genç kadına aşık olduğunu yardımcı olur. Ve ona aşık, o da bu. Ama William Reynolds' şiddet dolu bir geçmişi olan bir adam için hiç mutlu asla sessizce gelir.

Çift keşfeder Charles William hala hayatta olduğunda evliliğin eşiğinde. Eski avcı anında av oluyor, William güvenlik ve Atlantik boyunca gizli bir sığınak olması, Philadelphia'da olabilir umut ne kaçan. Ama bu büyük bir mesafeden bile artık kalpsiz bir katile daha çok şey var o değişti, bu gerçek kimliğini bilen Charlotte kanıtlamak için kararlı.
Beyond The Mask izlerken herhangi bir sorun ile karşılaşmayacaksınız.Beyond The Mask 2015 izleme ekranında donmadan izleyebilirsiniz.Beyond The Mask Full izle seçeneği de mevcuttur.Beyond The Mask Hd kalitesinde izleyebilirsiniz.
Yönetmen:
Ülke:
Bunlara da Bakın
Yorumlar 0 Yorum