SİTEMİZDEN REKLAMSIZ EROTİK FİLM İZLEYEBİLİRSİNİZ.SİTEMİZDE Kİ REKLAMLARDAN KAZANÇ SAĞLAMAMAKTAYIZ.

Backtrack izle

Backtrack
Hızlı izle
Hata Bildir ×
[wpforms id="23643" title="false" description="false"]
Film Bilgileri
9 yıl önce eklendi
Backtrack izle
Tek düze “durulama, tekrarlayın” doğaüstü korku zamanında, belli ki creepers paylarını izledim ve dersler her yerden koparıp olabilir neyse öğrenmiş insanlar tarafından yapılmış bir film izlemek için yenileniyor. Bu sert ses cue yaklaşan dehşet anlamına gelir. Fotoğraf makinesi açılır cam diğer bölmesine karşı ve ani grev, bulanıklık arkasında görüyoruz. Bir ses bir insan yapma karanlıkta bunu yapmak için olmamalı. Seni korkutan Sarfınazar mürettebat açıkça korku çok izlenen ve biliyorlar.

(Brody), Peter Bower kaybolur. Sadece ve reçete pus dışarı sürüklenen günlerini geçiren eziyet karısı ile yeni bir kasabaya taşındı. Kızının ani ölümünden sonra, Peter birlikte günlük kendini tutmak için mücadele, bu yüzden (Neill) eski arkadaşının ısrarı üzerine muhtemelen çok saçma bir fikir gibi görünüyordu psikiyatrik hasta kabul, ama tüm bir yaşam sağlamak için var. Dertli akıl sahibi onun tüm özel teşebbüsler teklif olsa da, aralarında en genç olan en büyük sorun da kanıtlıyor. Ben en ufak bir rahatsızlık konuşmak ve kaybolur kazandı. En rahatsız edici olarak nitelendirilebilir.

Peter kızın son delves olarak yüzeye çıkıyor ve uzun bellek sokaktan daha fazla kol ulaşamayacağı bir yerde... hep sana doğru yolunda kaşıma bir şey, karanlık bir tünelde sürünerek aşağı gibi olur yürürken, kendi bastırılmış anıları gelir. Bir şey uhrevi Peter dikkatini talep ediyor, ama yardım veya intikam isteyen biri olup olmadığını öğrenmek için zaman olmayabilir. Kapında karanlığa ikna etmek zor.

Sarfınazar renk körelmiş bir palet ile başlar, mutluluk bu hayattan artık çok düşündüren ve tedirgin yanında ve kez sarsıcı bir sesi ayarlar. Fazla Paranormal Activity gibi, ipuçları kaygılarımız yükseltmek için gelen sürünür bekler kullanılmaktadır. Şaşırtıcı bir şekilde, bu sadece hile Sarfınazar cephanelik olarak sahip değil. Hikaye çok katmanlı drama çalış, tüm omurga kadar bir ürperti vurur gerçek korku anları olarak ortaya çıkar. Bu filmde her oyuncu tam olarak inandırıcı, daldırma senin buruk, bu kasvetli dünya ve daha da yönetmen bize en doğal duygu şekillerde atış için uygun gördüğü herhangi bir atlama korkutmak için duyularınızı açıyor. Öncelikle biz film paldır küldür uzman pacing ile finale baş döndürücü bir hızla fırlattı biz son yaptığımız gergin gerilim olmaktan uzaktır. Kapanış anları çok tatmin edici, son kez kendimi MUTLU hissediyorum korku filmi bıraktığın zaman merak bırakacaktır!
Yönetmen:
Ülke:
Bunlara da Bakın
Yorumlar 0 Yorum