SİTEMİZDEN REKLAMSIZ EROTİK FİLM İZLEYEBİLİRSİNİZ.SİTEMİZDE Kİ REKLAMLARDAN KAZANÇ SAĞLAMAMAKTAYIZ.

Mercury Plains Full izle

Mercury Plains
Fragman
Hata Bildir ×
[wpforms id="23643" title="false" description="false"]

Film Bilgileri
9 yıl önce eklendi
Mercury Plains Full izle
Bakalım nasıl bir şey çıkar yolu, ne kadar zor Scott Eastwood çalışır olmak da bir başkası, bunu değiştirmek, onun ekran adı Scott Reeves (Fury) veya yapıyor eski ‘kendimi kanıtlamak ve hareket dışında babamın gölgesi’ rutin, o her zaman olacak Scott Eastwood. Yok uzaklaşmak, adam gelmez miras ismi, o bir ölü ringer Clint aynı zamanda taşır onun tavır ve tavırları bile değil bilinçli. O sadece onu kucaklar, yeni Eastwood olması da güzeldir. Neden bu kavga?

Size bir örnek vereyim, Michael Douglas babasının gölgesinden ortaya çıktı ve kendi kariyerine dövme. Aynı anda, Scott Eastwood hayranıyım ve benim ihtiyar Clint ... ... izlemiş olduğu sürece kariyerini takip ediyorum. Ama bu uyuyan ajan daha iyi filmlere ihtiyacı var.

Çünkü şimdi, ne yazık ki, filmin kendisi hakkında konuşmak zorundayım. Eastwood oynuyor, işsiz bir yirmi-bir şey Budala-durun yaşayan, TX, annesi ve bir römork arkasında üvey babası ile sıkışmış Mitch. Macera arayan aynı derecede tembel bir arkadaşı ile sınırı geçerse ve ilk sorun belirtisinde ikinci yaprakları içinde Eastwood lurch. Ama Mitch yerel milis lideri Nick Chinlund gözü yakalar ki kendisi kolları, ‘Kaptan’. Yön Eastwood'un eksikliği algılama, Kaptan teklifler uyuşturucu çeteleri pusuya ve ilaç sektöründe büyük bir Gedik açar hangi kıyafeti katılmak için beş bin dolar Eastwood.
Yönetmen:
Yapım Yılı:
Ülke:
Bunlara da Bakın
Yorumlar 0 Yorum