SİTEMİZDEN REKLAMSIZ EROTİK FİLM İZLEYEBİLİRSİNİZ.SİTEMİZDE Kİ REKLAMLARDAN KAZANÇ SAĞLAMAMAKTAYIZ.

Okul Yolunda izle

Auf Dem Weg Zur Schule
Ok.ru Vid.AgFragman
Hata Bildir ×
[wpforms id="23643" title="false" description="false"]

Film Bilgileri
9 yıl önce eklendi
Okul Yolunda izle
4.334 izlenme
IMDb: 7.3
11 yaşındaki Jackson'dan halinde takımlar içinde Kenya için özenli hazırlıklar ile okul yolu başlıyor. Önceki gün kumlu Savannenboden bir çukur kazar ve su çeker. Bir kısmı ile okul üniformasını yıkadı, diğeri onu doldurur ve kız kardeşi okul malzemeleri uzun bir gün için plastik şişeler içinde Salome. İşi bitince de, hala sandalet onarmak için ve ailesi için kömür yardım etmek için yeterince zaman kalır. Akşam yemeği, tehlikeleri babası hatırlattı, Savannah – okul yolunda – gizlenen sırasında: iyi insanlara saldırı nedeniyle tetikte olması gerekiyor, Özellikle de filler. Ertesi Sabah Jackson ve kız kardeşi, 15 kilometre uzunluğundaki okula yürüyerek on baba nimet ile Salome. Bunun için iki saat lazım. Bir süre için, tüm tehlikeleri bu Sabah onuru var çünkü mutlaka uymak istiyorum rağmen, Jackson, Oyun bahçesindeki, bayrak çekilir.
Onlardan önce Savannah geniş alana geçiş, Jackson sondalama ve yerden bir Kaya tarafından Salome. Sol tarafta Ot ve çalılar, fil sürüsü yüksek arasında fark edebilirsiniz. Çalışmak için bu kadar karar verin. Yolda zürafa ve Zebra sürüleri tarafından geçmek. Herşey yolunda gibi görünüyor. Ama Jackson izlenim çoğu zaman aldatıcı ve kafa karıştırıcı bushland her yerde gizli tehlikeler vardır kız kardeşine açıklayan biliyor. Ve aniden karşılamak, beklentilerini, filler sürünün aksine. Bu atlama girişimi, başarısız. Onlar sürü gel, tehlikeli derecede yakın ve kaçmak gerekir. Bu sonbahar ve değerli su kaybetmek açık kutu Salome yapar. Bu sefer şansın yaver gitti ve tüm cilt bir kaçış ile. Kısa bir aradan sonra Jackson da geç kalmak istemiyorum çünkü üzerine gider.
12 yaşındaki Zahira gider sonuna Fas Yüksek Atlas Dağları, ailenizle birlikte bir hafta sonu. Ev ödevlerini yapar, sonra büyükannesi önce okuyor. Büyükanne bir çocuk olarak onun okul, reddedildi hatırlar. Sadece yerel cami öğretiyor, sen "El Hamdou", Allah'a hamd ve Kuran'ın diğer Ayetleri Kerim'i öğrendi. Torunun, öğrenmek için okula ve bağımsız olmak için gitmek istiyor. Zahira ve onun iki Arkadaş ve paylaşmak için bir yatakhane odası nerede okulunu, hafta kalmak Noura Zineb. Her Pazartesi sabah dört saat boyunca dar dağ yolları üzerinden 22 Kilometre genişliğindeki yol üzerinde toplanıp.
Okul sürükler için sırt çantan yanında Zahira büyükannesi pazarına yönelik olarak Tauschgut verdi hala bir tavuk ile bir çanta, bir hafta için yiyecek almak için. Arkadaşı Noura ayak bileği zarar vermez taşlı yolda olduğu gibi. Bu zor bir iştir ve yolculuk yavaşlatır. Henüz Zahira, Noura ve Zineb yakında yola Asni ve okulunuzda şehirdir. Sen olmadan bu öğretim yılı başlamadan önce daha fazla değil çünkü otostop çeker, umuyorlar. Ama kimse almak istemiyor. Bu umudumu olduğu gibi, merhamet ama izin veren bir sürücü, sığır sürücü en arkada. Zahira, Noura ve Zineb şimdi iyi bir zaman başlıyor. Namaz için erkekler bunu ister, biraz gergin misin, ders zamanı durdurmak gibi.
11 yaşındaki Carlito uzak dağlarda okuldan yaşıyor. Evine Arjantin'de Patagonya keçi çiftliği olan bir çiftlik. 18 km ile, diğer çocuklar gibi okula benzer geniş bir yer var. Her gün o saatte etrafta küçük kız kardeşi Mika ile sürmek ve bir yarısı okula gelmek. Bu tamamen zararsız dağdan genellikle dik iniş. Yalan gevşek kayalar yokuş aşağı giderken bütün yetenekleri rağmen ATI kolayca kayma. Eğer yol kazasına en büyük bölümünü arkalarında ise, Carlos durdurmak ve bir tapınakta Mika ve şükran kısa bir dua için oturmak. Yeniden monte kardeşine bir Mika at yol için ikna etmeyi başarır. Gerçekten mutlu.
Hindistan'da Bengal Körfezi üzerinde bir sahilde, paslı tekerlekli sandalyede 13 yaşındaki Samuel oturur ve denize bakmaktadır. Annesini masaj için onu getiriyor. Kas ve sinirlerin kramp çözer. Daha sonra yemek sırasında albert erkek ve kız kardeşlerinin, Emmanuel ve Gabriel ile etrafında Samuel ve ne istediklerini kazanmak ve satın almak için kendi paralarını kendileri gibi boya. Okula gitme zamanı geldiğinde, tekerlekli sandalye set, kardeşleri ise Samuel, 4 kilometre uzakta bir saat için maliyeti hakkında her gün senin ne kadar itmek gerekir. Ve Gabriel, ve büyük egzersizden ile kardeşi engebeli bir yol boyunca çekerek Emmanuel. Burası inek saldırıya uğradı birkaç gün önce, unutmayın. Sonra onları kesme, ama erkekler yolda arızalı bir kamyon, lastik değiştirme, yararlı kanıtlamak ve arabaya kadar tekerlekli sandalye etrafında taşımak. Son olarak, Emmanuel ve daha da zor bir suyolu, Gabriel mücadele. Daha da kötüsü, Rollstuhlreifen birini düz bir lastik vardı. Üç kardeşler için, orta ölçekli bir felaket meydana geldi. Pas yemiş tekerlek kenarından ceket ve hortum çözüldü. O kadar değil çok şükür. İtme ve kırık tekerlekli sandalye ile kardeşi bir bisiklet mağazası nerede yakındaki Schulort, tug ve yardım alın.
Yönetmen:
Ülke:
Bunlara da Bakın
Yorumlar 0 Yorum