SİTEMİZDEN REKLAMSIZ EROTİK FİLM İZLEYEBİLİRSİNİZ.SİTEMİZDE Kİ REKLAMLARDAN KAZANÇ SAĞLAMAMAKTAYIZ.

Batman Assault on Arkham izle

Batman: Assault on Arkham
Ok.ru VideoMegaMail RuFragman
Hata Bildir ×
[wpforms id="23643" title="false" description="false"]

Film Bilgileri
9 yıl önce eklendi
Batman Assault on Arkham izle
Film Batman başlıklı olduğu göz önüne alındığında: Arkham üzerinde Assault, Batman ana karakteri olmadığını duymak için bir sürpriz olarak gelebilir. Eğer Aslında, biz sadece, filmin üçte onu görüyorum. Ama bu kötü bir şey değil. Arkham Assault on sen gidiyorsun duymadım olabilir, ama sonunda aşkını kazanmış olacak C-liste kötü adamlar (ve Harley Quinn) bir grup vardır.

Riddler film açılır sert aksiyon sahnesi sonra Arkham Asylum onu ​​toprakları Batman'in radar, onu koyarak kadar iyi olduğunu. Film Deadshot, Harley Quinn, Siyah Spider, KGBeast, Killer Frost, Kral Shark ve Kaptan Boomerang için stilize tanıtımları teslim vites değiştirme o zaman. Bu umduğunuzdan daha filmin farklı bir tür olacaktır sinyal olan hızlı hareket eden, ilginç intro var.

Kötü adamlar ortalama ile monte edilir, sert-as-çivi Amanda Waller Riddler adlı kamışı bir sabit sürücüyü kurtarmak için gizli bir görev için, şimdi Arkham Asylum içinde saklanır. O Task Force X, onları çağırır, ama biz daha iyi İntihar Squad olarak biliyorum. Düşmanlar fikri onların cezasını azaltmak ve / veya İntihar Squad ve Thunderbolts gibi başlıklar görüldüğü gibi kendileri, çizgi roman popüler bir tanesidir kurtarmak monte ediliyor ve formül burada büyük etkisi kullanılır.
Bir "Batman eksikliği" sahip olarak filmin düşünmek yanlış olur. Ana anlatı boyunca kesilmiş ve onlar kötü adamlar için çok iyi gittiğini gibi şeyleri sallamak - O sadece doğru miktarda kullanılır. Ben aktif yüzden İntihar Kadro üyeleri yatırım ve iş onlar koparmak çalışıyoruz çünkü Batman sırıtmak olmaz isteyen oldu zamanlar oldu.

Deadshot bir kahramanı gelmek olarak yakındır. O takım lideri, ve bu yüzden geri kızı gidebilirsiniz gerçekten sadece bu halletmek istiyor. O Boomerang, kötü bir tutum ile bir show-off ile kafaları izmaritleri. Tüm eğlence nerede Ama bu caniler çatışma izliyor. Kral Köpekbalığı ilk aperatif olarak Killer Frost yemeye çalışır, ancak daha sonra iki hikayenin bir vurgu haline beklenmedik bir bağ oluşturmaktadır.

Bütün film böyle bir mizah karanlık bir duygusu vardır. Gülüyor büyük bir kaynak Harley - artık sürpriz - fiziksel mizah ton ve Hynden Walch bir zifiri mükemmel ses performansı ile. Deadshot ve o başka bir beklenmedik romantizm oluşturan ve Harley daha taze ve her zamankinden daha ilginç kılan bu olaylar sizde - nihayet o Joker başka biriyle ilgileniyor.

Ama tabii, Mister J sonunda kadar gösterir. O ses aktör Mark Hamill Troy Baker kanalize ve sürünme faktörüne karşı bir çentik upping oldukça sahne hırsızı var. Ama onun varlığı o zorlukla Batman ile temas, böylece dengeli Kevin Conroy tarafından mükemmele seslendirilmektedir. Onları intihar Squad kapalı spot alacağını çatışma olması; Ekip üyeleri bu şekilde daha iyi olduğunu, bu yüzden izlenebilir yani öngörülemeyen ve bu yüzden sempatik bulunmaktadır.

Hala tam olarak oynanan kalmadan film keyfini rağmen, Arkham Origins video oyunu: Bu filmi Batman olaylarından sonra gerçekleşir dikkati çekiyor. Olanlar için, bazı temiz referanslar, bağlantıları ve Paskalya yumurtaları vardır. Ayrıca, bir animasyon filmi açılır Bane ve Poison Ivy gibi karakterlerin video oyun tasarımları görmek için sadece serin.

Küfür, kan, şiddet, patlayan kafaları ve bir seks sahnesi de dahil olmak üzere olgun içerik, yeraldığını var. Neyse ki, hiçbiri olarak çok zorunlu ya da gereksiz kapalı geliyor - şey Justice League katliam rahatsız miktar sonra minnettar olmak için: Flashpoint Paradoksu. Seks sahnesi bile cinsel siyasetin biraz bir amacı vardır.
Yönetmen:
Ülke:
Bunlara da Bakın
Yorumlar 0 Yorum