SİTEMİZDEN REKLAMSIZ EROTİK FİLM İZLEYEBİLİRSİNİZ.SİTEMİZDE Kİ REKLAMLARDAN KAZANÇ SAĞLAMAMAKTAYIZ.

Iron Girl Ultimate Weapon Full izle

Aian gâru: Ultimate Weapon
Ok.ru OpenloadVid.AgMail ruVideoMegaFragman
Hata Bildir ×
[wpforms id="23643" title="false" description="false"]

Film Bilgileri
9 yıl önce eklendi
Iron Girl Ultimate Weapon Full izle
4.829 izlenme
IMDb: 5.7
Bir başlık bu utanmaz riff daha iyi bilinen, erkek Marvel süper kahraman, 2012 Demir Kız yönetilen olmak için bir kült hit, büyük ölçüde çünkü öne çıkan pan-Asya yetişkin yıldız Kirara Asuka, kim önemli ölçüde daha şehvetli daha Robert Downey Jr. Bu büyük ölçüde geleneksel SF actioner gibi goofily büyüleyici olduğu düşük bütçeli, o yüzden sürpriz bir netice. Hiç selefinden daha biraz daha parlak, Demir Kız – son Silah yeni bir hikaye ile, dökme ve daha fazla mürettebat alır. Olan sağlam bir niş aşağıdaki için bire bir kick-ass grrl film (ama kadar bire bir olarak Yoshihiro Nishimura gore filmler), en iyi Silah olacak bulmak bir hoş geldin noktada çok bir tür festival line-up, DVD ve kesinlikle üzerinden yükleme hizmetleri.

İlk filmde Chris, NAM-ı diğer Demir Kız (Asuka) tanıştığımızda, post-apokaliptik bir gelecekte belirsiz bir dünyada bahtsız bön kurtarmak için geldiğinde oldu. Chris, seni görmek, bir geri çekilebilir dış iskelet gelir tam yüklü bir şekilde silah (dahil olmak üzere bir çeşit, bir çeşit hafif kılıç), hangi koyar kullanın Gönderen gezen çeteler çorak. Kim olduğunu ya da onu dişli nasıl geldiğine dair hiçbir anısı yok.

Bu bön Köyü'nün Yojimbo ona verdikten sonra, Nihai Silah onun kim olduğunu hatırlamana yardımcı olacak bir teknoloji pahalı bir parça satın almak için bir kelle avcısı olarak çalışan Chris ile alır. Genç kızlar dayak eşkiya (tekrar) değil, bu ucuz bir arka bahçe için muhtemelen endüstriyel Tokyo olan Tarafsız Bölge, bir şey koloni bir kasabaya yerleşmiş. Miriya (Asuka Kişi) kız arkadaş ve askeri bir geçmişi paylaşıyor kime Kento (Hiroaki İwanaga) ile bir romantik—eşiğinde olabilir (!). Demir Kızın görevi bu sefer Sparti Amerika çete ortadan kaldırmak ve huzurlu bir koloniyi kurtarmak için. Bunu yapmak zorunda hayatta bir kaç boss dövüşleri ile, ilk, Zehir (Asami), Sparti liderleri olan bir sevgi için kırmızı deri, ve daha sonra yarı-cyborg Kiru (Ryunosuke Kawai), kimin ölüm sancısı vahiy derken sona Demir Kız arama. Hiç kuşkunuz olmasın: üçüncü Demir Kız bir film olacak.

Demir Kız – son Silah olması bekleniyor, ve şaşırtıcı bir şekilde onun ilk çok çok daha az açıkça saldırgan tam olarak ne kadar saçma sömürü eğlence. Gereksiz Çalkala ve anlamsız seks için bir sürü oda var, ama film Japon pinku—soft-core porno kendi—Sanayi gelmez. Kenichi Fujiwara (Rika: Zombi Katil) yazar ve yönetmen Yasutoshi Murakawa gerçekten ancak türev olabilir tür çöp eğlence eğlenceli bir parça zanaat için çalışıyoruz. Kredi için, onların yıldız hakkında dürüst olmak belkemiği var ve filmi fazla müstehcen unsurlar Black Widow tamamen deri sıkı bir kıyafet olması gerekir çünkü).Ama aksiyon yönetmen Takanori shibahara burda yatıyor yapabilirim küçük yapmak Asuka gerçekten ikna edici aksiyon yıldızı (zavallı kız bir far, far cry Maggie Q) ve Fujiwara gizlemek eksikliklerini (o) ve Asuka kendini oluşturan bir eksiklik Kas ile bir arada dosdoğru seksilik ve tatlılık olarak muddles birlikte çalışmakla ilgili daha detaylı bilgi için kendi gizemli geçmiş ve seriyi genişletir onun mütevazı komplo. Gerçekten konuşmak için teknik özellikleri vardır hayır, ama herkes Demir Kız ilgi burada Hollywood düzey özel efektler için değil.
Yönetmen:
Ülke:
Bunlara da Bakın
Yorumlar 0 Yorum