SİTEMİZDEN REKLAMSIZ EROTİK FİLM İZLEYEBİLİRSİNİZ.SİTEMİZDE Kİ REKLAMLARDAN KAZANÇ SAĞLAMAMAKTAYIZ.

Lost in the Sun Full izle

Lost in the Sun
Ok.ru Mail RuMegaFragman
Hata Bildir ×
[wpforms id="23643" title="false" description="false"]

Film Bilgileri
9 yıl önce eklendi
Lost in the Sun Full izle
Duhamel, sonra tekrar bir kez daha bir hafta önce bu sefer film yanıp anlamına av tüfeği-pointer "hakikat" teklifleri ve Duhamel John çok iyi atılmıştır genç bir kadının cenazesine çökmesini veya daha az görülür dışarı. Ne amaçla genç oğlu Louis (Josh Wiggins) olarak tek fiilen yatırım Morne görünüyor, belirsiz görünüyor. Sonra birlikte her şeyi koymak saldırgan din adamı New Mexico onun dedesi ile ikamet almak için, bir otobüsün üzerine Louis hustle çalışır.

John başka fikirleri var. O Louis, bir iplik spin ve onun hedefe götürmek için bir teklif yapar. John gizemli bir telefon görüşmesi yapar ve iki bir yolculuğa gitmek kapalı, diğer şeylerin yanı sıra, Soluk Americana iyi bir anlaşma alacak.

İlk on beş dakika ya da öylesine için Wiggins ve Duhamel bazı gerçek entrika çağrıştırıyor bir performans ritim örgü. Gibi, aslında bu iki insan gerçekten birbirine ne merak ediyorum. John ona kanca var bazı köpekbalıkları ile bir pit stop yaptığında Ama, fuar oldukça sıkıcı alır: "Ben sizin güvenliğiniz için sormadım," John öz biçimde tek gelincik için protesto. Gelincik Number Two yardımsever Evet şöyle açıklıyor: "ama o aldı. Sen hapse coulda, sizin için John. "Jail tehlikeli biliyordu. Tehlikeli. Düşünün.

Yakında esrarengiz flashback-içinde-flashback ileri sağlamak "ipuçları" diye yağma ve çekim hakkında gider John tehlikeye yolunda şuursuzca Louis koyarak tutar ve mühlet anlarında John Louis bilgelik vermek için çalışır. "Eşek bu parça bak," dedi sürücü-restoran garson (ı Soluk Americana hakkında şaka değildi, bakın) diyor. Daha sonra bu yeryüzünde hiçbir şey daha ölümcül olduğunu Louis öneren "hor kadın." Asla eşek parçaları hey onların küçümseme talebinde için uzun bir yol gitmek, ama belki düzenli olarak kadınlara atıfta adam oluşur.

John ve Louis onlar çalmak arabalar kaybetme tutmak gibi, John sert tek annem ve onun genç kızı ile seyahat fikri üzerine vurur. Lynn Collins ve Emma Fuhrmann featuring bu ekip, ancak yetersiz şeyler canlandırır. Zaman sen, bakım bıraktım sadece ne kravat John ve Louis arasındaki öğrenmek anlamına ediyoruz. Ama Robert Barocci tarafından açıkça-resimsel tarafı sinematografi biraz eğer mükemmel sayesinde, kayıtsızlık yolunda bazı güzel manzaralar gördüm.
Yönetmen:
Ülke:
Bunlara da Bakın
Yorumlar 0 Yorum