SİTEMİZDEN REKLAMSIZ EROTİK FİLM İZLEYEBİLİRSİNİZ.SİTEMİZDE Kİ REKLAMLARDAN KAZANÇ SAĞLAMAMAKTAYIZ.

Kızıl Tepe 2015 izle

Crimson Peak
Ok.ru Fragman
Hata Bildir ×
[wpforms id="23643" title="false" description="false"]

Film Bilgileri
9 yıl önce eklendi
Kızıl Tepe 2015 izle
2.389 izlenme
IMDb: 7.0
Yönetmen Guillermo del Toro görüntüleri beynine kalabalık hayata benzer bir inanç vardır. Karmaşık dünyalar, ayrıntı ile izleyicilerin ezici ve Sembolizm ile boğulma yaratır. Ekrandaki şeylerin çoğu fiziksel olmasından ziyade, bilgisayar tarafından oluşturulan, yardımcı olur. "Crimson Peak" cinsel tutku ve karanlık sırları ile atmosfer raller. Canavarlar () doğaüstü ve insan bir çift vardır, ama devasa duyguların en korkunç şey ekranda. Del Toro filmleri Büyük Opera duygu alabilir. Viktorya dönemi İngiltere'de, devrimci sahne efektleri korku getirmek için tasarlanmış Lyceum Tiyatrosu huşu seyirciler "" (örneğin) viseral yeni yollar. kitleye Macbeth Del Toro tarzı ile uyum olurdu. Uzun bir geleneği kendini yerleştirdi ve orada olmayı hak ediyor.

Amerikan varisi Edith Cushing (kurmaca)), kahraman "Crimson Peak," gördüğüm hayalet ölü annesini anlatırken bir çocuk, gölge, uzun parmaklar sürünen duvar boyunca (bir çal "Nosferatu"). Bir genç kadın, onunla yaşayan destekleyici baba (harika bir Jim Beaver), o tercih kitaplara güzelleri ve meşgul yazılı bir hayalet hikayesi ("Hayaletler mecaz geçmiş," diyor). Aptal kadınları küçümsediğini, "Austen bir kız kurusu öldü," soğukkanlı şöyle cevap verir: "aksine Mary Shelley ve dul ölürüm." Edith Jane Edith kitap yalıtım gizemli İngiliz kardeş Thomas ve Lucille Sharp (Tom Hiddleston ve Jessica Chastain) şehre geldiğinde ortadan kaybolur. İki süslü İngilizce başlıklar var, ama beş parasız, Thomas biri için finansal destek' buluşlar için yalvarıyor Thomas tüm kız kardeşinin dikkatli bakışlar altında hassas gözlerde yanma ile takip Edith, Edith zor düşüyor. Bir optometrist Alan McMichael adlı (Del Toro'nun çok hassas ve kahraman olan Charlie Hunnam, "Pacific Rim") de Edith ilgileniyor, ama Thomas için zemin cedes, şüpheleri olsa da. Thomas evlenir Edith ve Edith ve Lucille İngiltere'ye ailesinin evi gidin, Hall Allerdale. 

Allerdale Hall film gerçekte ne zaman başlar, ama bu ilk bölüm, Edith dünyasına daldırma, aynı derecede önemlidir. Amerika, bahçe partileri, titrek gaz lambası, entelektüel takipçiliği, aile hayatının bir arazi olarak gösterilir. Sonbahar renkleri, hardal ve portakal. Ateşli-kırmızı elbiseler içinde yumuşak altın yatay veya tüm siyah önlük Lucille bölü ağır. Genellikle, duvarlara sualtı-wavery gölgeler yaratarak, yağmur yağıyor. Ama kabul kuralları ile uygar bir dünya. Allerdale Hall, diğer taraftan, bir siyah konağı duran bir harabe boş alanları ortasında Kuleli. Kırmızı kil çürümüş döşeme tahtaları ile, Bodrum duvarları boya akıyor. Ana girişin üç kat ulaşır ve çatı bozulması nedeniyle salonun her zaman dış hava ile dolu iç hall: düşen yaprakları veya kar. Allerdale Hall anlayışı tasarım (Thomas E. Sanders yapım tasarımcısı), aynı zamanda bir başyapıt. Bu ev gıcırdıyor, inliyor, vardiya. Ve her zaman, her zaman kırmızı kil, onları yutmak için tehdit. 

Edith, yeni hayatında denizde ve Lucille ile korkutmak, ev (düzeni açık, finale gerilim esastır filmin sonuna kadar) anlatıyor. Gitmek zorunda değil oda olduğunu ikimiz de Thomas ve Lucille tarafından bilgilendirildi. Edith çok az ve yengem ağır bir Anahtarlık onun belinde tehdidi ile evin içinden süzülerek bilen bir koca ile sırları ile çevrilidir.

"Crimson Peak hatırlatan "" ("Rebecca" da belirgin bir etkisi vardır. ancak daha fazla şekilde adı çıkmış." ", "Alicia Huberman (Ingrid Bergman) ile evlenir Alexander Sebastian (Claude Rains) Nazi bir çete sızmak için onu girişimi için. bir kapak olarak Ünlü Evde, Alexander'ın annesi (Leopoldine Konstantin), cehennem gibi korkunç bir Bayan hakim olduğunu bir kez. Her ikisi de" ve "Kötü" özelliği görsel motifler çay bardak ve Anahtarlık devam ediyor. Tepe "Crimson Orada çekim "Crimson Peak" ayna "aşktan da üstün" bir Yakın Çekim olan her yerde anahtar zinciri ile anahtarı istenen yalan üstüne yığın, ya da kamerayı aşağıdaki bir çay fincanı olarak yapılan odanın. Gibi Alicia Huberman "aşktan da üstün" Edith hissederse o sadece istedi o anahtarı bulmak ve sağ kilit ... belki de anlamak sırları gömülü bir ev ve kendi kaderini.

""Crimson Peak" bu yüksek bahisli tam gaz çalışabilmesi için bir ortam oluşturur. "Pan'ın Labirenti gibi. Allerdale Salonu görseller Alman Dışavurumcu film yapımcıları, yanı sıra Mario Bava ve çeşitli Hitchcock gibi yönetmenler hatırlamaz. Ama "Crimson Peak" başlattı birlikleri (Gothic/Romantik geleneği, Hitchcock, Shirley Jackson, Murnau, Bava, Kubrick'in "The Shining" Grimm Kardeşler, "Jane Eyre"), sadece bir haraç, bir karma tüm Del Toro kendi. Muazzam bir güce sahipler görüntüleri: sarışın Bir kadın bir şamdan tutarak. karanlık bir evin içinde gizlice Siyah saçlı kadın iç kar yağışı, tehdidi çay bardakları bir tepsi taşıma yoluyla takip. Gümüş toplar kusma atölyesini ağızları açık oyuncaklar yaratan bir adam. Edith kapı ile gece korkuları, koridorlar aşağı görür. Gözlerinin içine bakmak için bu indeksinde de görmesi gerekiyordu değil ne görmek yüzleşmek için yeterince cesur olmalı. Karşı tarafta, Thomas ve Lucille görmesini Edith önlemek gerekir. 

Del Toro kullanan bir çok eski moda bir kamera ipuçları gibi mendil gibi geçişler sahne sahne), ve orada da birden fazla iris mendil (bir dairesel şekil etrafın karanlık evlerde küçük resim). Del Toro çerçeve ve kamera hareketleri içinde eski okul, uzamsal ilişkileri anlayışı. Edith sarılarak kameraya yan Edith hareket ederken, Thomas, siyah ceketini yarım ekranı kaplıyor ve yavaş yavaş karanlık tarafından yutulmuş olduğu zamanlar vardır. 

"Son perde" monologları bir kaç özellikleri sırlarını dökmek gibi, ve bazı seyirciler onları çok açıklayıcı bulabilirsiniz. Fakat yine de, sinemanın uzun geleneğinde, merak filmler genellikle son hareket böyle konuşma metinleri yer aldı. Bu cihazların etkinliği için güçlü bir örnek var, ve burada da etkili. Mutfak-lavabo gerçekçilik yeni bir olgudur, ve Del Toro filmleri filmlerinde duygular hep gerçek olsa da bu gereksinimleri ile bağlı değildir. Daha önce aktör olarak sinema gelişi (çekim), bir tiyatro doldurmak için yeterince büyük olması gerekiyordu oyunculuk anlaşıldı. Bu mutlaka boş declaiming anlamına gelmez. Duygularını seyahat için yeterince büyük, bir hikaye kapsamında uygun ucuz bilet ulaşması gerekiyordu anlamına geliyordu. Döküm "Crimson Peak" olduğunu anlar. Sürükleyici. 

Del Toro filmleri izlerken onun vizyonu her karede belli olduğu için bir zevktir. En iyisi, gerçi, onu korkutan "Diğerleri korkutacaktır." inancı olduğunu Adam haklı.
Yönetmen:
Ülke:
Bunlara da Bakın
Yorumlar 0 Yorum