SİTEMİZDEN REKLAMSIZ EROTİK FİLM İZLEYEBİLİRSİNİZ.SİTEMİZDE Kİ REKLAMLARDAN KAZANÇ SAĞLAMAMAKTAYIZ.

Şeytan Çarpması izle

Asmodexia
Ok.ru Fragman
Hata Bildir ×
[wpforms id="23643" title="false" description="false"]

Film Bilgileri
9 yıl önce eklendi
Şeytan Çarpması izle
2.508 izlenme
IMDb: 4.6
Ben neredeyse PES umut bitmez tükenmez batan gemi “ele geçirme ve şeytan çıkarma” film var çevrili korku meraklısı olarak son birkaç yıl ve başladık boğmak bizimle daha korkutucu tasvirler Şeytani overtakings (esneme). Tamamen işlevsiz bence Exorcist ve sonsuza dek sahip film, bu konuda hiçbir argüman için kriter olacak, ve yaratıcı ayrıntılandırma sızma girişimleri başka film fena halde yanılıyor.

Olduğu söyleniyor, hadi bir film (hafif) şeytani olan inancımı ruh hırsızı film yapım kategori restore.

Yönetmen Marc Carrete, kim önce vardı sadece çalıştığı kısa film, şimdi alır tam özellikli atlama içine deep end ile Asmodexia, bir film, bir adam (Marco) adlı Eloy de Palma, kim ne günlerdi eskiden başkanlık tuhaf mezhep gibi grup kutsal ibadet ve şimdi etrafında dolaşır Barcelona, İspanya ile torunu, Alba (Pons), çalışırken kurtulmak için farklı çaresiz ruhlar, Şeytani kötü olan bunları aşmak. Bu Şeytanın işi olduğuna inanıyor ve bu acı sadece onların adamı yukarıda verilen tüm olanlar. Eserlerinin çoğu bir dereceye kadar başarılı olsa da, bu işkence bireyler ile başa çıkmak için özel bir hediye gibi görünüyor gibi ağır torununun yardımı dayanıyor,.

Tüm bu daha önce de belirttiğim örneklerini de karşı zemin öngörülen (ancak başarısız) Maya apocalypse 2012, göründüğü gibi bulundurma sorunu var kendini gösteren bir çeşit virüs, kelimenin tam anlamıyla insanları etkileyen aşağı hattı için kilometrelerce. Alan, normalde var soğutucu daha serin temps de belirli mevsimde (Aralık), ısıtma rekor hızda, görünüşte kızartma herkes gözümün önünde olsun ki, bir sokak köşesinde ya da bağırsakları bir akıl Hastanesi. Olarak son gün çekiyor, yakın tehdit tam bir ayaklanma şeytani varlıklar başlıyor gibi bir gerçeklik ve Eloy kullandığı bir taktik olduğunu düşündü hiç gerek istihdam sipariş vermemeye uğursuz yol açtı yeni bir gün.

Film bazen takılıyor çamur ve arsası olan eğilimi sokak içine bilinmeyen (ve kafa karıştırıcı) arazi değil, değil uzun zaman önce biz şafaktan bir sonuç bu olur şok ve sürpriz birçok Kendi gözlemcileri. Aşırı korkunç bir film değil – küçük bir sarsıntı gerektirecek bazı iyi makyaj işleri var ama öncül kemik soğuk. Tüm söyledi ve yapılır ve yazısı çıktığı zaman, Asmodexia bir profesyonel gibi oldukça kısa 81 dakika onun gezinti tamamlar ve kıyamet temalı photoplay hayranları için teslim eder.
Yönetmen:
Ülke:
Bunlara da Bakın
Yorumlar 0 Yorum