SİTEMİZDEN REKLAMSIZ EROTİK FİLM İZLEYEBİLİRSİNİZ.SİTEMİZDE Kİ REKLAMLARDAN KAZANÇ SAĞLAMAMAKTAYIZ.

Kurşun Trafiği izle

Skin Traffik
Ok.ru Fragman
Hata Bildir ×
[wpforms id="23643" title="false" description="false"]

Film Bilgileri
9 yıl önce eklendi
Kurşun Trafiği izle

Bu film, Cilt Traffik, bu yıl dışarı başka bir film için bir merakla benzer bir başlık vardır. Ticaret Cilt.Gerçi Odder alır. Çıkış tarihi de merakla çok ikinci uyumludur. Yani hikaye. Ben de hem onları dövüş sanatları kavgaları vardı söylendi eğer şok olur? Burada neler oluyor? Ne olacak bizim parmak tuhaf bir şey koyamazsınız olabilir? Kim bilir. Daha büyük bir bütçeye sahip ve epeyce yıldır beslenen edilmiş iki hangi sanırım. Bu film Gary Daniels yıldız. Ben Mickey Rourke ve Michael Madsen, ya da Eric Roberts 'da yıldız' demek gitmiyorum. Bunlar bu yem-iş sadece cameos bulunmaktadır. Ben bir kez daha bu makalede sizi yönlendirebilir mi ihtiyacınız var?   .

Bu yöndeki bu filmde, eski bir paralı, ya da bir şey (I, dostum bilmiyorum? Kiralamak için bir uygulayıcısı! Zor bunları izliyor), Gary Daniels, olur o. Alas oldu keyifsiz iş dışarı, o geri çekilir o bazı Rus haydutlar / pezevenkler kaba yukarı bazı sluts görür geride. Onlar da Rus olmak zorunda, bkz. Bildiğiniz Çünkü, bu Ruslar ve bok lanetlenmiş. Ben onları yeterince belki kötü bakmak için senaryo alınıyor daha iyi bir şansı var yaparsanız onlar, yeni Araplar sanırım. Her neyse, bu kavga bir yol onu götürür ve Madsen ve Roberts seviyor quickfire ünlüler tarafından gönderilen tetikçiler Evading. Mickey Rourke önemli bir rol oynuyor, çok orada. Genişletilmiş kameoda olmasına rağmen. Rourke, biraz mizahi bu filmde olmanın bütün mesele bulmak gibiydi.Müzik dışında - Onu izlerken mizah bulamadık.

Dostum, o müzik o kadar bok ve varlık olan Ayakkabı boynuzlu filmin bütünü gibi görünüyordu ne de. Ama cidden, bu film ezici ucuz. Daniels bazı iyi dövüş sahneleri var, ama düzenleme beni rahatsızlık hissi yanı sıra, korkunç garip kamera açıları ile aydınlatılmış olan bıraktı. Birçok kez, ben kim vuruyor kim olduğunu bilmiyordum. Daniels 'rakibi koyu yaktı makineli tüfek düzenleme küme fuck benzer giyimli zaman, iradesini özsu. Oyunculuk da korkunç olduğunu ve 8-bit ses renderer gelmiş gibi görünüyordu boktan müzik ile kombine edildiğinde, acı tek rahatlama kasıtsız mizah arada vurulur. Bazı adamlar bir araya geldi ve YouTube için bir aksiyon filmi yapılmış gibi bu film gerçekten hissediyor.

Yönetmen:
Ülke:
Bunlara da Bakın
Yorumlar 0 Yorum