SİTEMİZDEN REKLAMSIZ EROTİK FİLM İZLEYEBİLİRSİNİZ.SİTEMİZDE Kİ REKLAMLARDAN KAZANÇ SAĞLAMAMAKTAYIZ.

Yarının Dünyası Türkçe Dublaj izle

Tomorrowland
Ok.ru
Hata Bildir ×
[wpforms id="23643" title="false" description="false"]

Film Bilgileri
9 yıl önce eklendi
Yarının Dünyası Türkçe Dublaj izle
2.556 izlenme
IMDb: 6.6

Aman dikkat, bizim akıllı telefonlar, serin ve tüm vardır. Ben 80'lerin başında bir çocuk geri döndü, ben bana yön vermek ve (ne olursa olsun internette sörf verecek bir cüzdan boyutunda bir şey hiç düşünmemiştim o idi) ve video oyunları oynamak ve-get aramalar bu-yapmak. Çılgın. Ben geri kişisel jet paketleri ve çözgü hız uzay benim çocukluk hayallerinden üzerinde düşünmek Ama yine de, gelecek şimdi hayal kırıklığı ... biraz görünüyor.

Bizim çocukluk fantezileri gelecek için çok büyük? Ya da biz büyüdük ve hayallerimizi daha küçük ve daha gerçekçi büyüdü, biz mi çok, geleceğimiz daha küçük yapmak? Bizim cebinde rahatça sığar biri için evrenin kadar büyük bir ufuk ticaret mi?

Sen küçük düşünme Casey Newton suçlayamayız. Lise firebrand her zaman açıkçası, o geleceğin azalan getirilerin biraz hasta oluyor, büyük hayal ve gelmiştir. Bazı devlet muckety-Mucks fırlatma rampası NASA'nın Cape Canaveral söküm, ve o bitince, Casey babası-bir NASA mühendisi-olacak bir iş bitmiş. Okulda, o pat pat olumsuzluk tempo ile bateri var: yurttaşlık bilim sınıfta eriyen buzullar, küresel sosyo-politik gerilim, George Orwell'in 1984 İngilizce. Gelecek sadece küçük görünmüyor. Tehlikeli görünüyor. Kırık.

"Ben kötü şeyler olsun," Casey öğretmen sorar. "Ama biz bunu düzeltmek için ne yapabilirim?"

Herkesten önce Zil çaldığında cevap verebilir.

Yani Casey kendi başına, geleceği kurtarmaya çalışırken babasının en akılsızca ile yalnız-başında. Güvenlik görevlilerini bilge olsun ve onun gözaltına almak kadar her gece o ... fırlatma rampası parçalanması projesini sabote etmeye çalışır.

Onun hiçbiri-çok-memnun pop onu kurtaran, o onun eşyalarını gizemli bir iğne bulur. Onu ve- dokunmak ulaşır

O pırıl pırıl ve aydınlık bir yükselen şehir ötesinde bir buğday tarlası içinde. Bu roket gemi ve jet paketleri mavi havuzları ve uçan arabalar, harikası bir metropol dolu.

O pin kapalı elini alır ve o geri bölge holding odasında var, kiri karşısında titreyen floresan ışıkları, ucuz taş zeminler, elleri kelepçeli olarak suçlular. Saatin her tik giderek daha küçük geleceğe onu nereye götürürse o, şimdi geri gerçek zamanlı olarak var. Saatin Her kene ucuna yakın (herkes ve her şey o seviyor) ile birlikte onu getiriyor.

Ama o başka bir gelecek umut tarafından desteklenmektedir artık bir görmedi. Ve o oraya gitmek neredeyse her şeyi yapacağız. (Ya gidip ileri orada.)

Yönetmen:
Ülke:
Bunlara da Bakın
Yorumlar 0 Yorum