SİTEMİZDEN REKLAMSIZ EROTİK FİLM İZLEYEBİLİRSİNİZ.SİTEMİZDE Kİ REKLAMLARDAN KAZANÇ SAĞLAMAMAKTAYIZ.

Jamesy Boy Türkçe Dublaj izle

Jamesy Boy
Ok.ru Vid.AgFragman
Hata Bildir ×
[wpforms id="23643" title="false" description="false"]

Film Bilgileri
9 yıl önce eklendi
Jamesy Boy Türkçe Dublaj izle
James Burns bir üniversite eğitimli şair olarak kendini yeniden icat bir genç olarak suç ve hapsetme bir hayat yendi. Onun pervasız gençlik ve kurtuluş yolu konusu "Jamesy Boy," ilham mesajla film, emin değilim, ama yenilik açısından çok olmamak için vardır.

Kardeşler Trevor ve Tim Beyaz açıkça ilk özelliği ile iyi demek. Trevor, Tim üreticilerinden biri olarak hizmet verirken, yönetmen ve (Lane Shadgett) ile senaryo yazarlarından iki, eski. Annapolis, Md. Büyüdü, her ikisi de Burns'ün sorunlu geçmişin biliyordu ve onları ekranda kendi hikayesini anlatayım ikna etti.

Trevor Beyaz bazı iyi içgüdüleri gösterir ve (Ving Rhames, Mary-Louise Parker, Taissa Farmiga, James Woods) bir etkileyici destek döküm topladı. Ama o canlandıran masal bu tür beklediğiniz tüm notları vurur: isyanı ve sefahat, haydut ve ölümle fırça ile run-ins ardından parmaklıklar arkasında zaman takip - nereye ölümü çeteleri ve fırçalar ile daha fazla çalışma ins nihayet etrafında hayatını açabilirsiniz kanıtlamak için bir şans ve - bekliyor. "Jamesy Boy" satranç ile şımarık gençleri rehberlere eski-con olarak Cuba Gooding Jr.'ın oynadığı "Bir Kralın Hayat" benzer kalıplaşmış bu hafta bir korkmuş-düz çift özelliği oynayabilir.

Asıl sorun, se-yanında bir açıklık James onun en ahlaksız ve kendini yıkıcı olması gerekiyordu edildiğinde yakışıklı, taze yüzlü yeni gelen Spencer Lofranco korkunç inandırıcı asla olduğunu yörünge-olduğunu. Onun bakmak için genç, Tom Hardy ve onun sert adam varlığı bazı genç Mark Wahlberg biraz var, ama yeterince tehdit ya da tehlikeli değil. O bir çocuk elbise-up oynayan ve James Cagney, sen-kirli-sıçan biraz yapıyor gibi. (Ve Toronto yerli'nın Kanadalı aksanı çok sık onu ele veriyor.)

Biz ilk James gördüğünüzde bir cezaevi görevlisi kavga için tüm diğer mahkumların önünde onu yener ise, o bir hapishane otobüsü dışında yere yüzü aşağı yalan söylüyor. "Jamesy Boy", sonra üç yıl önce, o sadece 14 ve zaten çünkü onun uzun rap tabakasının bir ayak bileği bilezik giyen iken geri yanıp söner. Onun tek anne (bir bıkkın, Parker düz konuşuyor) bir devlet okuluna onu yerleştirmek için mücadele, ancak yöneticilerin risk onu çok görüyoruz.

Hiçbir zaman, o dışarı geç kalıyorum ve yakındaki marketten soymaktan, yüksek oluyor. Onun kuşaklarda Roc (Michael Trotter), yerel çete lideri onu tanıttı baştan çıkarıcı kötü kız Kristal (Rosa Salazar) 'dir. hayatında bir pozitif kuvvet Farmiga Sarah, marketten sahibi ve part-time katip kızıdır. Onların sessiz anları birlikte filmin en iyisidir. Birbirleriyle olan açığı ve ortak özlem gerçek, bu hiçbir şehir halka defolup.

Suçlu katil Conrad: "Jamesy Boy" ileri geri James'in artan varlığı ve sorumluluk Roc mürettebat ve parmaklıklar arkasında onun rol modeli olacak adamın altında onun vesayet arasında atlar. Rhames 'karakteri öylesine ince çekilmiş ve bilge, sakin yaşlı gibi bir hisse rakam olduğunu, o ancak kaydeder. Ve o başka stok figürü olarak işleyen için tehlikeli yakın: Magical Black Man. James Woods kıç, ukala müdür olarak, ya çok yapmak almaz.

Onu tutmak duvarları kaçan ve seyahat Conrad hayalleri Rio de Janeiro-bu onun her gün boyunca nasıl olur bu. (Muhtemelen, Zihuatenejo rezervasyonu.) James Bu arada, şiir yazarak kendi iç sesini ve gücünü bulur. Daha sonra, onun yastığa biraz karalamalar mesafe içine düşünceli kapalı görünüyor sonra müzik şişer ilham olarak biraz daha karalamalar. Ama şiirler-ve olarak filmin bir bütün ve karmaşık insan için köklenme değer olarak James eti dışarı tam başarısız olur.

Jamesy Boy Türkçe Dublaj izlerken yorumlarınızı da eklemeyi unutmayınız.
Yönetmen:
Ülke:
Bunlara da Bakın
Yorumlar 0 Yorum